Tentang Kami

Perabot Nova
Mangrupikeun produsén profésional korsi kaulinan sareng korsi kantor

Nova, dipikawanoh dina industri korsi kaulinan, sabab dianggap salah sahiji suppliers dipercaya ngeunaan harga kalapa nu Productions 'jeung kontrol kualitas alus teuing.Kontrol kualitas anu saé, ieu mangrupikeun tujuan anu sami pikeun nova sareng klien kami.

Pabrik urang

Produksi ngarah urangtéhnologi

Nova Furniture aya di Anji, propinsi Zhejiang, sareng 150 karyawan damel di gedong manufaktur anu ageung 12000 méter pasagi.

Ngeunaan tujuan Nova ieu bringing nu klien produksi innovational, Nova utamana invests dina desain anyar .Samentara éta, Nova ogé investasi dina fasilitas téhnologi anyar pikeun level up kualitas produk ', kitu ogé nunjukkeun manajemén hadé.

Klién Nova diwangun ku nagara anu béda-béda, ku kituna, Nova gaduh kaunggulan anu kuat pikeun nawiskeun variétas desain anu mumpuni pikeun pasar anu béda.

aoboutimg

Pikeun Jalma Jeung Planét

Nova ogé paduli kana kelestarian lingkungan,

kualitas alus teuing

Urang investasi pisan dina bahan baku kualitas hadé, ogé, urang mastikeun nuturkeun BSCI, BEPI, FSC sistem lingkungan.

Tim jualan kuat

Nova gaduh tim penjualan komunikasi anu kuat anu nawiskeun nyarios basa multibasa sareng pangaweruh profésional, ieu ogé ngajantenkeun klien kami langkung nyaman sareng dipercaya pikeun kami.

kualitas alus teuing

Kami yakin yén, kalayan tujuan anu sami pikeun Nova sareng klien kami, urang tiasa ngawangun kemitraan bisnis jangka panjang sareng ngalaksanakeun skenario win-win unggal pihak.

Aya patarosan?Urang boga jawaban.