Korsi Kantor

  • Modern Style Cooling Black and White PU and PVC Material PU Castor Gaming Design Chair Office Chair

    Gaya Modern Cooling Hideung Bodas PU sarta PVC Bahan PU Castor Kaulinan Desain Kursi Kursi Kantor

    modél NO.: NV2988

    Ngaran modél: Klasik Modern Hideung jeung Bodas PU + PVC Balap Style Kursi Kantor pikeun Imah

  • Executive Office Desk Chair With Armrests

    Kursi Meja Kantor Eksekutif Jeung Armrests

    • korsi eksekutif nyaman upholstered dina kulit polyurethane kabeungkeut bodas kalayan finish logam pewter
    • korsi Padded, tonggong jeung armrests pikeun kanyamanan sarta rojongan sapopoe;sampurna pikeun kantor bumi, meja komputer atanapi kamar konferensi eksekutif
    • Pneumatic korsi-jangkungna adjustment jeung konci Dengdekkeun;360-derajat swivel;casters lemes-ngagulung
    • BIFMA Certified;Ngarojong nepi ka 275 pon.
  • Ergonomic High-Back Bonded Leather Executive Chair With Flip-Up Arms And Lumbar Support

    Ergonomic High-Back Bonded Kulit Kursi Eksekutif Jeung Flip-Up Arms Jeung Lumbar Rojongan

    • Korsi eksekutif luhur-deui adjustable pikeun ruang kerja bumi atanapi kantor;BIFMA Certified
    • Gemblengna Diménsi: 41.75 ″ - 44.75 ″ H x 28.5 W x 31 ″ D, beuratna 42 lbs sareng nahan dugi ka 275 lbs
    • Diménsi bantal korsi: 21.5 "W x 21.5" D |Jangkungna korsi tiasa disaluyukeun antara 19" ~ 22"
    • Upholstered dina kulit kabeungkeut pikeun gaya jeung durability
    • Desain ergonomis kalawan padding segmented dina korsi jeung deui
    • Leungeun flip-up rests pikeun ngamungkinkeun langkung kalenturan sareng rentang gerak upami hoyong
    • Kerangka anu kuat disetél dina dasar aluminium 5-titik kalayan roda kastor anu ageung ageung pikeun daya tahan sareng mobilitas tambahan;360 derajat swivel
  • Gaming Chair Racing Office Computer Game Chair Ergonomic Backrest PC Gaming Desk Chair, Office Computer Gamer Swivel Recling Chairs with Arms For Adults and Kids

    Kursi kaulinan Balap Kantor Komputer Game Kursi Ergonomis Backrest PC Kaulinan Meja Kursi, Kantor Komputer Gamer Swivel Recling Kursi jeung leungeun Pikeun Dewasa jeung Kids

    Katerangan Produk SPORT CAR SEAT: Desain ergonomis ngadeukeutan korsi ember mobil balap, kalayan busa kualitas alus anu ergonomis sareng nyaman ERGONOMIC COMFORT - Korsi kaulinan ergonomis kalayan kurva dukungan lumbar alami anu diwangun, dirancang pikeun nyaluyukeun sikep anjeun sareng ngajaga anjeun didukung keur jam gawé atawa ulin.DASAR KURSI TINGKAT TINGKAT - Ngagunakeun mékanisme angkat gas, anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna korsi tina 41-51cm pikeun nyocogkeun unggal jangkungna pangguna sareng tetep suku anjeun datar dina ...
  • Gaming Chair Home Office Desk – Chair for Racing and Gaming – Adjustable Seat – Ergonomic Chair

    Korsi Kaulinan Meja Kantor Imah - Korsi pikeun Balap sareng Kaulinan - Korsi adjustable - Korsi Ergonomis

    Pedaran produk KOrsi kaulinan sampurna: korsi kaulinan Ergonomic sampurna dirancang pikeun kaulinan, korsi adjustable: korsi kaulinan coolest ieu miboga sipat adjustable.Anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna korsi na (nurutkeun jangkungna meja kaulinan Anjeun béda) STURDY AND nyaman: Armrests adjustable nangtung nyadiakeun posisi nyaman keur leungeun anjeun.GUNA SERBAGUNA: Balap ieu cocog pikeun ruangan kaulinan, ruang tamu, pangkeng, kantor, diajar sareng saterasna.Éta bakal ngajantenkeun rohangan anjeun langkung mo...
  • Anji Funuo Factory Directly Orange PU and PVC Material Computer Racing Chair for Home

    Pabrik Anji Funuo Langsung Oranyeu PU sareng Kursi Balap Komputer Bahan PVC pikeun Imah

    modél NO.: NV-2564

    Ngaran modél: Pabrik Anji Funuo Langsung Oranyeu PU sareng Korsi Balap Komputer Bahan PVC pikeun Imah

  • Grey and Black and White PU and PVC Material Racing Style Office Chair for Home Office

    Kulawu jeung Hideung Bodas PU sarta PVC Bahan Balap Style Kursi Kantor pikeun Kantor Imah

    modél NO.: NV-9238-3

    Ngaran model: Gray jeung Hideung jeung Bodas PU jeung PVC Bahan Balap Style Kursi Kantor pikeun Imah Kantor

  • Basics Classic Puresoft Padded Mid-Back Office Pc Gaming Computer Desk Chair With Armrest – Black

    Dasar Palasik Puresoft Padded Mid-Balik Kantor Pc kaulinan Komputer Meja Kursi Jeung Armrest - Hideung

    • Korsi kantor hadir sareng sadaya hardware & alat anu diperyogikeun.Turutan parentah pikeun ngumpul dina ngeunaan 10-25mins kalawan 2 jalma
    • Headrest dirancang thoughtfully fits arc manusa sahingga relieves beuheung kacapean;dumasar kana curvature cangkéng, relieves stress dina tulang tonggong jeung ngajaga wewengkon lumbar;armrests kalayan bentuk ergonomic
    • Anjeun tiasa nyaluyukeun korsi kantor ku cara naon waé anu anjeun peryogikeun supados tiasa nampung sadaya kabutuhan kanyamanan anjeun.Korsi reclining ngagaduhan sistem konci anu ngamungkinkeun anjeun ngajaga sudut anu leres salami anjeun peryogi.Ogé, panangan korsi gaduh desain flip up supados anjeun tiasa nyaluyukeunana saluyu sareng kabutuhan anjeun
    • Kulit PU anu saé anu henteu gampang digores sareng ditandaan.Super gampang pikeun ngabersihan atanapi nyeuseuh.Desain ujung korsi bantal kandel pikeun ngirangan tekanan dina tonggong suku sareng dimaksudkeun pikeun ningkatkeun sirkulasi leg sareng ngirangan kacapean.
    • Hideung high-gloss lukisan armrest ngajadikeun sakabeh korsi kasampak standar kualitas luhur tungtung jeung gaya modern
  • Best Seller Gaming Office Ergonomic Pu Leather Office Chair

    Pangalusna Seller Kantor kaulinan Ergonomic Pu Kulit Kursi Kantor

    • ERGONOMI BOSSLEVEL: Naha éta korsi eksekutif, NOU-Mid Century Modern Design atanapi powerhouse ergonomic?Tapi leuwih ka titik, naha anjeun kudu milih?Hideung High-gloss Armrests, PU-Kulit, TiltRock sarta Kelir Klasik, éta sadayana (naon) nu mutuskeun.
    • KUAT DI TAMPILAN: Kursi Kulit PU ieu gaduh Wheelbase Nilon Tugas Berat, diperkuat ku tulang rusuk sareng gussets.Angkat Gas Kelas-4 anu mulus masihan rentang korsi-ka-lantai 18,7 - 22,4 inci.Anjeun gaduh rohangan hip maksimal 19,3 inci.sareng kapasitas maksimal 275lbs.Pilih tina Taupe atanapi Hideung pikeun nguatkeun hiasan anjeun.
    • MUDAH DIrakit: Sikep + gampang dihijikeun sareng hadir sareng alat sareng petunjuk sareng beuratna 40.8lbs anu kuat.Hadir sareng Garansi Pabrikan 5 Taun sareng Total Layanan Pelanggan.Korsi anu nyaman anu katingali leres, karasa leres sareng gerakna leres supados anjeun tiasa "Ukuran Ruang Kerja anjeun"
  • Home Gaming Office Chair Racing Style Office Swivel Computer Desk Chair Ergonomic Conference Chair Work Pu Leather Look

    Imah kaulinan Kursi Kantor Gaya Balap Kantor Swivel Komputer Kursi Meja Kursi Konférénsi Ergonomis Gawé Pu Kulit Tingali

    • Korsi kantor kalayan gaya balap ergonomis, padded segmented, headrest terpadu sareng dukungan lumbar, korsi komputer tonggong luhur pikeun kaulinan nyayogikeun kanyamanan berprestasi tinggi naha dianggo dina sési kaulinan anu sengit atanapi salami dinten kerja anu panjang.
    • Korsi kantor balap tiasa nyaluyukeun jangkungna korsi anu dipikahoyong sareng gaduh fungsi rotasi 360 derajat.Roller bisu ngaluncur lancar tanpa ngarusak lantai anjeun.
    • Korsi kaulinan vidéo gaduh desain modéren tina kulit PU sareng warna kontras pikeun tampilan sareng raos anu kualitas luhur.Kantor ieu nyaman sareng murah, ngajantenkeun korsi komputer pikeun kaulinan tambihan anu sampurna pikeun bumi atanapi kantor anjeun.
  • NV-2578-1

    NV-2578-1

    modél NO.: NV-2578-1
    Ngaran modél: OEM/ODM Kursi Kaulinan Video Game Kursi Komputer LED Lampu Balap Gaya Gamer Kursi Kulit High Balik Kursi Kantor jeung Bantal (Hideung/Bodas)

  • NV-2592-1

    NV-2592-1

    modél NO.: NV-2592-1
    Ngaran modél: Desain husus Balap Kursi Hideung PU sarta lawon lampu pipe dina Tepi tina korsi jeung Balik leuwih sabudeureun