Kursi kaulinan Balap Kantor Komputer Game Kursi Ergonomis Backrest PC Kaulinan Meja Kursi, Kantor Komputer Gamer Swivel Recling Kursi jeung leungeun Pikeun Dewasa jeung Kids

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • SPORT CAR SEAT: Desain ergonomis ngadeukeutan korsi ember mobil balap, kalayan busa kualitas alus anu ergonomis sareng nyaman.
  • KANYAmanan ERGONOMIS - Korsi kaulinan ergonomis kalayan kurva dukungan lumbar alami anu diwangun, dirarancang pikeun nyaluyukeun sikep anjeun sareng ngajaga anjeun dirojong pikeun jam kerja atanapi maén.
  • DASAR KORSI SARUNG TINGKAT - Ngagunakeun mékanisme angkat gas, anjeun tiasa sacara lancar nyaluyukeun jangkungna korsi tina 41-51cm pikeun nyocogkeun unggal jangkungna pangguna sareng ngajaga suku anjeun datar di lantai pikeun titik jangkar anu optimal.Korsi meja multi-fungsi kalayan dasar alas swivel 360-derajat sareng roda kastor glide mulus ngajaga anjeun gerak pikeun efisiensi maksimal.
  • BAHAN KUALITAS - Rengse dina bahan kulit faux anu lemes sareng awét, kalayan sorotan serat karbon sareng motong warna pikeun mastikeun anjeun nangtung tina balaréa.Kaulinan pikeun taun-taun anu bakal datang kalayan korsi kaulinan anu kualitas ieu sareng interior anu dilapis busa jero.
  • MUDAH DIrakit - Korsi PC ieu dipak datar kalayan gampang nuturkeun paréntah ngumpul diri pikeun hiji jalma.Sadia dina kelir séjén.Ukuran: W 56 * D56.5 * H90.5-100.5cm.Max pamaké Wates Beurat: 80KG.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami