Kursi Kaulinan Funuo Kursi Kantor Ergonomis sareng Headrest sareng Lumbar Rojongan, 4D Leuleus Arm Rest, Kulit PU, Korsi Komputer Swivel Jangkungna adjustable sareng Konci Seat, Kursi Gamer Balap ageung pikeun Dewasa

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ukuran ageung pikeun Anjeun: Rangka korsi anu langkung ageung, bantal anu langkung ageung, tonggong luhur anu langkung ageung nyayogikeun langkung seueur rohangan kagiatan sareng dukungan anu kuat, nyayogikeun pangalaman anu nyaman, cocog pikeun awéwé, lalaki, langsing sareng gajih.

Bahan anu Dipilih: Kapadetan luhur ngabentuk busa mémori sareng Kulit PU kualitas luhur, langkung nyaman, tahan ngagem sareng gaduh umur jasa anu langkung panjang.Dasar Aluminium 70mm, kuat sareng stabil.Pigura baja kandel, kapasitas bearing kuat .Commercial SGS Kelas-4 Gas Angkat bisa kalayan gampang ngahontal adjustment kaamanan.

Korsi Kaulinan anu tiasa disaluyukeun: Anjeun tiasa nyaluyukeun unggal bagian tina korsi kaulinan gaya balap ieu pikeun nyocogkeun awak anjeun.Jangkungna adjustable, sudut tonggong sareng sistem ngonci recline pikeun ngonci tonggong dina sudut mana waé dugi ka 180 °;4D armrests adjustable; rojongan lumbar adjustable bébas tur bantal headrest ngajaga tulang tonggong anjeun sarta beuheung;360-derajat swivel.

Gampang Dipasangkeun: Kami gaduh petunjuk anu lengkep sareng nyayogikeun alat-alat pamasangan anu diperyogikeun, ngamungkinkeun sadayana gancang ngumpul kana korsi kaulinan.Diperkirakeun waktos assembly dina ngeunaan 15-30mins.(Sawaréh dirakit geus, sahingga assembly sésana gancang sarta gampang.)

Garansi Hirupna: Korsi kami parantos lulus sertifikasi BIFIMA sareng SGS.Ngarojong jaminan hirupna.Sagala dissatisfaction kalawan produk atawa jasa urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Funuo jasa pangalusna salawasna pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami