Kaulinan Kursi Balap Kantor Komputer Game Kursi Ergonomic Backrest PC kaulinan Meja Kursi

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • [Desain Ergonomis] Korsi kantor ergonomis kalayan bantal sirah sareng dukungan lumbar, permukaan melengkung ngapung tonggong luhur sareng adaptasi kana kurva jalma, korsi méja mastikeun sababaraha kontak awak pikeun nyebarkeun tekanan pikeun ngajagaan tonggong sareng tulang tonggong lumbar.Korsi tulisan kaulinan cocog pikeun kaulinan kantor jangka panjang.
  • [Nyaman sareng PRAKTIS] Korsi kaulinan kami didamel tina kulit PU kualitas luhur sareng busa dibentuk, korsi méja kaulinan gampang dibersihkeun sareng breathable.Lebu sareng noda cai tiasa dileungitkeun ku lawon.The armrests dilengkepan spons thickened, padded armrests nawiskeun kanyamanan sagala-buleud.
  • [FUNGSI MANUSIA] Korsi kantor ngagaduhan sandaran 90 ° dugi ka 135 °.adjustment jangkungna sarta rojongan lumbar adjustable mantuan Anjeun pikeun adaptasi jeung jangkung tabel béda jeung posisi seating.Gamer korsi roda jeung castors sepi bisa diputer 360 derajat, korsi PC gerakan fléksibel sampurna pikeun kantor, imah, acara konferensi sarta playrooms e-olahraga.
  • [Kualitas luhur] Korsi komputer pungkur luhur diwangun ku hiji terpadu, pigura thickened, base béntang awét, castors padet tur silinder gas Certified SGS (dianjurkeun pikeun konsumén sahandapeun 150 kg).Tingali, kami parantos ngawangun éta kana korsi komputer ieu.Ieu cocog sampurna di playroom anjeun, pangkeng, kantor, jsb.
  • [Layanan Kami] Taroskeun ka kami pikeun patalékan anu anjeun patepang sareng produk sareng tim layanan palanggan anu berpengalaman kami bakal ngabales dina 24 jam.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami