Kursi kaulinan, Kursi Balap Kantor Deui Ergonomis Sareng Armrest

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • [Éta bakal masihan anjeun pangalaman nyaman] Ngeusian ku bolu dénsitas luhur, ngandung bantal lumbar adjustable sarta bantal sirah, brings langkung kanyamanan ka anjeun, nyadiakeun Anjeun rojongan alus salila gawe jeung maén.
  • [Korsi Ergonomis] Desain ergonomis ngamungkinkeun anjeun calik dina sikep anu séhat.Anjeun tiasa nyaluyukeun korsi nurutkeun paménta husus Anjeun, muka konci fungsi jeung narik uas kaluar, backrest jeung korsi bisa Dengdekkeun 15 ° salaku sakabeh bagian.Haneut Ajakan: Backrest teu bisa tilted misah.
  • [Instalasi Gampang] Jenis korsi ieu gampang dirakit, khususna parobahan armrests, tiasa ngahemat seueur waktos pikeun dipasang, ogé ngandung petunjuk pikeun ngabantosan, anjeun tiasa ngarengsekeun prosésna dina waktos anu singget, dina pakét aya sadayana komponén jeung alat pikeun ngumpul.
  • [High Quality] Sadaya potongan anu kuat sareng stabil, mékanisme sareng suku korsi mastikeun stabilitas, struktur korsi kuat dianggo, ieu ditutupan ku kulit buatan anu awét, bolu ngagaduhan élastisitas anu saé, beban maksimal 150kg, tiasa dianggo pikeun jalma béda jeung bakal ngarasa pisan nyaman.

spésifikasi:
Dengdekkeun mékanisme Ngonci 90 ka 135 derajat sudut adjuster
Jangkungna adjustable gas spring silinder
Dasar bintang lima anu kuat
Gampang pikeun mindahkeun sareng roda caster warna
Dirancang sacara orthopedik sareng ergonomis
Bahan kulit pu premium
Bantal headrest sareng bantal lumbar kalebet
Kapasitas beban nepi ka 300 lbs
Catetan: Pastikeun pikeun masang produk nurutkeun parentah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami