Tentang Kami

Nova Furniture mangrupikeun produsén korsi kaulinan sareng korsi kantor profésional anu diwangun dina 2010. Nova, dikenal dina industri korsi kaulinan, sabab dianggap salah sahiji supplier anu dipercaya ngeunaan harga kompetitif produksi sareng kontrol kualitas anu saé.
Nova Furniture aya di Anji, propinsi Zhejiang, sareng 150 karyawan damel di gedong manufaktur anu ageung 12000 méter pasagi.

Tempo deui
no_about
Why Nova

Naha Nova

Kami pasangan katuhu pikeun kaulinan Nordic
Desain: Urang mendesain produk anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun.Urang mastikeun yén anjeun meunang produk unik, nowhere sejenna sadia di pasar.
Fokus Pelanggan: Anjeun mangrupikeun aset anu paling penting.Kadeukeutan ka konsumén urang penting pisan pikeun urang.Éta sababna urang gaduh kantor di Swiss.
Basa: Anjeun teu nyarios Cina?Henteu masalah, urang nyarios basa Inggris sareng Jerman.
Saatos Penjualan: Urang leumpang ngobrol sareng ogé di dieu pikeun anjeun saatos penjualan parantos réngsé.Kami moal ngantep anjeun turun!
Tempo deui

Skenario aplikasi

Korsi kantor kulit

Nova, dipikawanoh dina industri korsi kaulinan, sabab dianggap salah sahiji suppliers dipercaya ngeunaan harga kalapa nu Productions 'jeung kontrol kualitas alus teuing.

Tempo deui
  • no_12
  • no_14

warta

Taros Kami Ayeuna

Sakur patarosan atanapi pamundut anjeun gaduh, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.Kami bakal ngabéréskeun masalah anjeun dina 24 jam.

Klik pikeun leuwih jéntré......Tempo deui