Ngahadiran pameran Electronics Consumer global anu diayakeun di Guangzhou, Cina

Nova ngahadiran pameran anu disebatkeun di Guangzhou ti 10 dugi ka 12 Désémber 2021, kami bakal nunjukkeun desain anyar ayeuna sareng penjual panas pikeun pasar anu prihatin.
Lokasi adil: aula Pazhou, Guangzhou, Cina
Booth No: 3.2E27

news1


waktos pos: Aug-06-2021