Ngahadiran pameran Electronics Consumer global anu diayakeun di Hong Kong, Cina

Nova ngahadiran pameran anu disebatkeun di Hong Kong ti 11 dugi ka 14 April 2022.Kami bakal nunjukkeun langkung seueur desain énggal pikeun pasar anu prihatin.
Lokasi adil: AsiaWorld-Expo.Jalan Cheong Wing, Hong Kong, Cina
Booth No: 36J34

news1


waktos pos: Aug-06-2021