Korsi Kaulinan Balap gaya Ergonomis korsi kantor High-Balik sareng Kulit Pu, Jangkungna sareng panangan anu tiasa disaluyukeun, Headrest sareng Dukungan Lumbar Diwangun Dina Dukungan Lumbar

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Dijieun pikeun kanyamanan: korsi lega, tonggong jangkung sareng bantal korsi jero nyayogikeun kanyamanan sadinten kanggo sesi kaulinan anu paling nuntut.

Operator Lemes: Roda gaya Rollerblade ngajantenkeun gerak dina korsi anjeun henteu gampang dina permukaan naon waé, tanpa nyirian lantai anjeun.

Diwangun dina Bantal Lumbar pikeun Bersantai Ieu korsi balap pikeun kaulinan dilengkepan bulit di bantal lumbar nu fits curvature cangkéng, pinuh sarta elastis tanpa deformasi.Desain ergonomis tina korsi tukang game komputer luhur cocog kana kurva awak manusa, relieves tekanan deui.Lajeng nganteurkeun pangalaman kaulinan jauh leuwih immersive pikeun mantuan Anjeun mawa kaulinan "A" ka unggal pertandingan.

Konstruksi Rorongkong Baja: Rangka rangka baja padet ngalangkungan dasar korsi sareng tonggong, mastikeun kakuatan sareng daya tahan salami sababaraha taun.

INSTALASI AND Alus pisan sanggeus-penjualan LAYANAN: Urang nyadiakeun parentah instalasi lengkep pikeun mastikeun instalasi gancang anjeun,.Any dissatisfaction kalawan produk urang, mangga ngahubungan kami di mimiti, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngajawab masalah keur anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami