Hideung Bodas PU sarta PVC High Balik Gaya Modern Fungsional Armrest Balap Kursi kalawan Foot-sésana

Katerangan pondok:

modél NO.: NV-9183
Ngaran modél: Hideung bodas PU sarta PVC High Balik Gaya Modern Fungsional Armrest Racing Kursi kalawan Foot-sésana.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

Bahan: PU Hideung sareng lawon Hideung
Castors: Hideung nilon Castors -360 ° swivel multi arah
Dasar: 350mm dasar logam hideung
Mékanisme: Mékanisme Dengdekkeun–360° swivel
Desain A.Ergonomic & Kanyamanan Alus: Komputer kaulinan korsi ditingkatkeun retractable footrest dirancang leuwih nyaman jeung leuwih supportive ti korsi kaulinan biasa.Korsi kaulinan komputer gaduh tonggong luhur sareng bantal korsi anu lega bakal nangkeup unggal kurva awak anjeun sareng nyayogikeun kanyamanan anu luar biasa.The backrest tinggi kalawan headrest padded pisah jeung bantal lumbar ogé bakal ngarojong beuheung anjeun sarta tulang tonggong, nulungan nulungan nyeri anjeun dina beuheung jeung tonggong.
B. Sababaraha pangaluyuan: Korsi kaulinan komputer nampilkeun swivel 360 ° - mékanisme jangkungna-adjustable - sudut tonggong sareng sistem recline / ngonci pikeun ngonci deui dina sudut mana waé nepi ka 90 ° -135 ° armrests lega adjustable ka 3 Dimensi (luhur / handap). , maju / mundur, kénca / katuhu) saha waé tiasa nganggo korsi kaulinan komputer urang.Sesuaikeun korsi anu dipikahoyong, calik sareng damel, maén atanapi bersantai.
C. Stabil & dipercaya: Komputer kaulinan korsi ngagunakeun basa logam, kelas-3 ledakan-buktina angkat gas sarta bisu PU caster.Dasar logam bertulang henteu ngan ukur saimbang sampurna tapi ogé kapasitas bantalan anu kuat.Kelas-3 ngabeledug-buktina angkat gas, kelas pangalusna pikeun stabilitas jeung kaamanan, panjangna adjustable meets kabutuhan béda Anjeun pikeun jangkungna korsi.Casters PU awét tapi ramah lantai kayu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami