NV-9226H-1

Katerangan pondok:

modél NO.: NV-9226H-1
Ngaran modél: Lampu LED, Desain Ergonomis Reclining Swivel Kursi, Adjustable Armrest PU Kulit High Balik Kantor Kursi PC


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

[Lampu RGB Cool] - Bar lampu LED dipasang dina dua sisi tukang sareng korsi korsi kaulinan.Bar lampu tiasa nunjukkeun kombinasi anu béda, Nalika maén kaulinan, anjeun tiasa nampi pangalaman anu pangsaéna.
[Bahan Kualitas Tinggi] korsi komputer didamel tina kulit PU kualitas luhur, gampang dibersihkeun sareng awét.spons kandel tinggi, élastisitas tinggi, leuwih nyaman, jauh ti kacapean.Kabayang warni sepi, ngajaga lantai, muterkeun flexibly
[Kacida nyaman] ngaleungitkeun tekanan.90 ka 135 ° recliner w / fungsi konci posisi, saluyukeun jangkungna cocog pikeun anjeun.Pilihan idéal pikeun digawé, kaulinan, diajar sareng istirahat.
[Desain Ergonomis] Kulit PU hideung kualitas luhur sareng bolu kandel dénsitas tinggi di jero pikeun ngadamel korsi idéal, pigura logam anu kuat ngabantosan ngamajukeun posisi linggih anu nyaman, sareng korsina tiasa disaluyukeun pikeun mastikeun yén unggal pangguna tina jangkungna anu béda tiasa nyaluyukeun korsi ka tetep anjeun nyaman sanggeus maén atawa digawé pikeun lila.
[Korsi Nyaman] Bantal bolu anu kandel sareng kapadetan luhur nyayogikeun jero korsi anu cekap pikeun ngirangan setrés sareng tekanan dina hips anjeun.Bantal lumbar sareng bantal sirah bakal ngajagi sareng bersantai tulang tonggong sareng beuheung anjeun.Gampang ngumpul.
[Korsi adjustable] Anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna 3 inci pikeun diuk kalawan suku anjeun datar di lantai, tuur dina hiji sudut 90 derajat ka lantai jeung sajajar jeung hips.Korsi swivel gratis 360 ° ngabantosan anjeun mendakan posisi anu paling nyaman.
[Diménsi] 22,44''x27.56''x50''-53.94''


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami