Kursi Kaulinan Kursi Kantor Ergonomis Sareng Headrest Sareng Rojongan Lumbar

Katerangan pondok:

Kursi Kaulinan Ergonomis: korsi kaulinan anu pikaresepeun gaduh desain ergonomis profésional anu ngagabungkeun stabilitas sareng kanyamanan sacara sampurna, sandaran sirah anu tiasa diatur, dukungan lumbar sareng sandaran tangan ngabantosan nyiptakeun pangalaman linggih / bohong anu pikaresepeun.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bahan anu Dipilih: Kapadetan luhur ngabentuk busa, langkung nyaman, daya tahan élastisitas sareng umur jasa.Pigura baja kandel 1.8mm, langkung kuat sareng stabil.Pu Kulit, ramah kulit sareng tahan ngagem.
Konfigurasi ditingkatkeun: angkat gas Kelas 3, awét, dipercaya sareng ngadukung dugi ka 300lbs.Casters karét, rolling quietly sarta diuji ku 1000 mil rolling.

Korsi E-olahraga Berkualitas Luhur: Korsi kaulinan ergonomis gaya balap luhur ieu ngadopsi kulit PU premuim anu gampang diusap sareng lebu tanpa aya kasusah, ukuran anu sampurna tina spons dénsitas tinggi ngajantenkeun korsi tukang game urang pas pikeun kalolobaan jalma. .Kapasitas Beurat Maksimum: 135 kg(300 lb).

Ukuran: W27.1 "* D21.6" * H49.2-53.1"
Pamakéan Lega: Korsi kaulinan ieu cocog pikeun anjeun maén kaulinan komputer, nonton acara, ngalakukeun pagawéan sareng istirahat.Éta bakal ngajantenkeun rohangan anjeun langkung modern sareng elegan.

spésifikasi:
Dengdekkeun mékanisme Ngonci 90 ka 135 derajat sudut adjuster
Jangkungna adjustable gas spring silinder
Dasar bintang lima anu kuat
Gampang pikeun mindahkeun sareng roda caster warna
Dirancang sacara orthopedik sareng ergonomis
Bahan kulit pu premium
Bantal headrest sareng bantal lumbar kalebet
Kapasitas beban nepi ka 300 lbs
Catetan: Pastikeun pikeun masang produk nurutkeun parentah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami