Kanyamanan X Racing kaulinan Kursi

Katerangan pondok:

Sampurna Pikeun Kaulinan.Korsi kaulinan profésional Funuo didamel ku éstétika kaulinan olahraga.Kalawan korsi LARGE sarta aréa backrest WIDE, nawarkeun kasaimbangan kanyamanan sarta kinerja pikeun malah sesi kaulinan paling sengit.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bahan anu Dipilih: Kapadetan luhur ngabentuk busa, langkung nyaman, daya tahan élastisitas sareng umur jasa.Pigura baja kandel 1.8mm, langkung kuat sareng stabil.Pu Kulit, ramah kulit sareng tahan ngagem.
Konfigurasi ditingkatkeun: angkat gas Kelas 3, awét, dipercaya sareng ngadukung dugi ka 300lbs.Casters karét, rolling quietly sarta diuji ku 1000 mil rolling.
Multi Fungsi: 360 derajat swivel jeung multi arah roda, kapasitas beban: 300-pound kapasitas beurat maksimum.Fungsi ngagolér.Antara 90 nepi ka 180 derajat.Pungsi goyang: korsi bisa goyang mudik mun anjeun nyaluyukeun kenop handapeun korsi.
Ukuran: W22.1 "* D26.7" * H49.3-53.2"
Pamakéan Lega: Korsi kaulinan ieu cocog pikeun anjeun maén kaulinan komputer, nonton acara, ngalakukeun pagawéan sareng istirahat.Éta bakal ngajantenkeun rohangan anjeun langkung modern sareng elegan.

spésifikasi:
Dengdekkeun mékanisme Ngonci 90 ka 135 derajat sudut adjuster
Jangkungna adjustable gas spring silinder
Dasar bintang lima anu kuat
Gampang pikeun mindahkeun sareng roda caster warna
Dirancang sacara orthopedik sareng ergonomis
Bahan kulit pu premium
Bantal headrest sareng bantal lumbar kalebet
Kapasitas beban nepi ka 300 lbs
Catetan: Pastikeun pikeun masang produk nurutkeun parentah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami