Korsi Kaulinan Badag sareng Jangkung Kursi Komputer PU Kulit Ergonomis Tinggi Deui Kursi Meja Putar sareng Lumbar Rojongan Adjustable Headrest Kursi Gamer

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • Pangalaman kaulinan sampurna -Funuo high-end balap korsi kaulinan nyadiakeun kanyamanan alus teuing jeung pigura logam terpadu jeung bolu dénsitas luhur nu nawarkeun rojongan kuat pikeun sirah, cangkeng, sarta hips.Kalawan Funuo deluxe thickened tur ngalegaan bantal korsi, padding lemes, premium PU kulit, sarta armrest adjustable, Anjeun bisa ningkatkeun pangalaman Anjeun salila jam gawé panjang atawa maén game sengit.
  • TAMBAHAN BAHAGIA Pikeun kanyamanan tambahan - 90 nepi ka 180 derajat adjustment backrest sarta jangkungna korsi adjustable.Cocog jeung rupa-rupa skenario, éta bisa dipaké salaku korsi kaulinan, korsi kantor, korsi sésana, atawa korsi swivel.
  • FUNCTIONAL & ADJUSTABLE - Anjeun tiasa nyaluyukeun unggal bagian tina korsi kaulinan Funuo anu dirarancang sacara ergonomis pikeun pas sareng ukuran khusus awak anjeun.Kalawan backrest adjustable dina sagala sudut nepi ka 180 ° jeung 15 ° fungsi goyang, anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna korsi kantor, Dengdekkeun backrest, sarta armrests.The armrests bisa disaluyukeun luhur jeung ka handap ogé mudik.360 derajat rotations swivel & roda rolling jempé mastikeun gerakan lemes dina sagala arah
  • 100% KEAMANAN HIGHEST - Korsi anu aman sareng nyaman dipastikeun ku pigura logam terpadu, kulit PU buatan anu ramah-kulit kalayan busa didamel di jero, sareng dasar nilon tugas beurat sareng cinyusu gas tahan ledakan anu nyumponan standar internasional.
  • MUDAH DIrakit - Korsi kaulinan kami hadir sareng sadaya hardware & alat anu diperyogikeun sareng komponén kelas komérsial.Gampang nyetél.Upami anjeun mendakan teu puas kana produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami