Funuo Kantor Kaulinan Kursi Balap Gaya PU Kulit Ergonomis Swivel Komputer Kursi jeung Armrest, adjustable Jangkungna Imah Meja Korsi Nyaman & awét Korsi

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • kanyamanan luar biasa: A backrest empuk jeung korsi empuk nyadiakeun rojongan tur mastikeun Anjeun diuk comfortably sapopoe.
  • Bahan premium: Desain ergonomis, interior busa pinuh dibentuk sareng lawon kulit PU kualitas luhur tiasa mastikeun kanyamanan mutlak nalika damel, maén sareng diajar.
  • Rojongan super: Kandel non-slip cushion, breathable tur lemes, fungsi ngangkat, 360 ° rotasi fungsi, 90 ° -135 ° design adjustable sudut badag, 6cm adjustment jangkungna
  • Mantap jeung sepi: Dasar lima-bintang, lemes kulit PU dibungkus roda universal jempé, pikeun mastikeun stabilitas maksimum, gampang geser jeung nyegah scratching lantai.
  • Kualitas luhur: Desain ergonomis, armrests numbu lemes-dipak, chassis-bukti ledakan, rod gas Certified GSG, tripod nilon

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami