Korsi Game Komputer Tugas Berat Ergonomis PC Balap Gamer Kursi Headrest sareng Diwangun Dina Rojongan Lumbar

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Balap-Tingkat Pangalaman Linggih Upscale PU interior kulit tina korsi kaulinan ieu for geus dewasa leuwih nyaman, waterproof sarta gampang pikeun ngabersihan.Gaya balap kalayan penampilan anu lempeng sareng garis anu mulus masihan kanikmatan visual.The dénsitas luhur sarta kacida-fléksibel pinuh bentukna bolu dijieun bantal korsi moal ambruk sarta deform sanajan dina shock kuat.

Stabilitas hébat sareng Mobilitas Dasar tugas beurat didamel tina struktur logam anu langkung kandel sareng dukungan sasis anu langkung kuat.Kapasitas beurat maksimal nyaéta 400bls tina korsi kaulinan komputer ieu.Sarta mindahkeun kalawan bébas salaku 5 roda kuat nu geus kaliwat puluhan rébu ngajalankeun tés.Rotasi 360 ° pinuh pikeun gerak dinamis ningkatkeun pangalaman kaulinan.Henteu aya bising sareng karusakan kana lantai.

Diwangun dina Bantal Lumbar pikeun Bersantai Ieu korsi balap pikeun kaulinan dilengkepan bulit di bantal lumbar nu fits curvature cangkéng, pinuh sarta elastis tanpa deformasi.Desain ergonomis tina korsi tukang game komputer luhur cocog kana kurva awak manusa, relieves tekanan deui.Lajeng nganteurkeun pangalaman kaulinan jauh leuwih immersive pikeun mantuan Anjeun mawa kaulinan "A" ka unggal pertandingan.

Desain Kursi Kaulinan Unik Béda tina desain pigura baja anu sanés, korsi vidéo kaulinan ieu ngadopsi desain pita karét kakuatan tinggi di handapeun korsi, anu gaduh élastisitas anu langkung ageung, ningkatkeun lemes tina korsi, sareng ningkatkeun kanyamanan.

INSTALASI AND Alus pisan sanggeus-penjualan LAYANAN: Urang nyadiakeun parentah instalasi lengkep pikeun mastikeun instalasi gancang anjeun,.Any dissatisfaction kalawan produk urang, mangga ngahubungan kami di mimiti, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngajawab masalah keur anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami