Balap Kaulinan Kursi Kantor Kursi Komputer Meja Game Kursi, Karbon PU Kulit Derajat Ergonomis Luhur Disesuaikeun

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • Kursi Kantor Ergonomis: Korsi kantor ieu dirarancang kalayan konstruksi ergonomis, nyayogikeun dukungan Lumbar pikeun ngirangan nyeri deui disababkeun ku linggih anu lami. sareng ngajaga anjeun dina posisi linggih anu langkung saé.
  • Awét sarta Stabil: korsi kantor imah ieu dijieunna tina tugas beurat base & casters rolling padet tur kualitas luhur karbon pu backrest ngajadikeun eta leuwih stabil sarta sturdy.Max Kamampuh 150KG.
  • Gampang Dirakit: Kami nyayogikeun sadaya alat sareng petunjuk anu lengkep.Taya parabot tambahan diperlukeun pikeun assembly.Gampang ngumpul korsi méja kantor ieu nyalira di bumi / kantor.Aya patarosan sejenna, mangga ngarasa Luncat ngahubungan.

Palayanan Palanggan Profesional & Pilihan Kado Sampurna: Upami anjeun gaduh patarosan atanapi peryogi bantosan, mangga ngahubungi kami. Pilihan Hadiah Sampurna pikeun babaturan kulawarga anjeun atanapi anjeun nyalira.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami