Kursi Kaulinan Gaya Balap Ergonomis Korsi kantor High-Back sareng Kulit Pu, Jangkungna sareng panangan anu tiasa diatur, Headrest sareng Dukungan Lumbar

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • KORSI GAMING PROFESIONAL: Funuol dihargaan pisan ku tim profésional global sareng salawasna narékahan pikeun nyayogikeun pangalaman kaulinan pamungkas pikeun konsumén urang sadunya.
  • Ergonomis Pikeun Best Nyaman.Sandaran anu langkung ramping, dukungan lumbar anu tiasa dicabut sareng sandaran sirah, korsi kaulinan PC tonggong luhur pikeun déwasa ngabantosan anjeun milarian posisi linggih anu paling nyaman pikeun linggih anu lami.
  • Muti adjustable Fungsi.90 ° -180 ° deui ngagoler, 360 ° swivel, 10cm jangkungna adjustable, 7cm jangkungna-nyaluyukeun armrest adaptasi jeung sagala rupa jangkungna meja jeung posisi diuk,
  • Bahan kualitas luhur.Korsi ergonomis ngawangun sareng kulit PU lemes premium anu gampang dibersihkeun.Pigura terpadu awét, SGS sertipikat gas-angkat, 360 ° kabayang gulir bisu, kokoh beurat-tugas base pikeun stabilitas hébat sarta mobilitas, kitu ogé kapasitas beban nepi ka 150kg (330lbs).
  • Majelis Gampang & Jasa Saatos Penjualan.Parentah anu lengkep sareng dibere alat-alat pamasangan anu diperyogikeun, biasana peryogi UNDER 20 mnt kanggo ngumpul.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami