Kursi Komputer Ergonomis sareng Lumbar Rojongan Jangkungna Adjustable Headrest 2D Armrest, Kursi Kantor Meja Kulit PU Premium pikeun Dewasa Kapasitas 300kg,

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • Sampurna Pikeun Kaulinan.Korsi kaulinan profésional Funuo didamel ku éstétika kaulinan olahraga.Kalawan korsi LARGE sarta aréa backrest WIDE, nawarkeun kasaimbangan kanyamanan sarta kinerja pikeun malah sesi kaulinan paling sengit.
  • Ergonomis Pikeun Best Nyaman.Sandaran anu langkung ramping, dukungan lumbar anu tiasa dicabut sareng sandaran sirah, korsi kaulinan PC tonggong luhur pikeun déwasa ngabantosan anjeun milarian posisi linggih anu paling nyaman pikeun linggih anu lami.
  • Muti adjustable Fungsi.90 ° -180 ° deui ngagoler, 360 ° swivel, 10cm jangkungna adjustable, 7cm jangkungna-nyaluyukeun armrest adaptasi jeung sagala rupa jangkungna meja jeung posisi diuk,
  • Bahan kualitas luhur.Korsi ergonomis ngawangun sareng kulit PU lemes premium anu gampang dibersihkeun.Pigura terpadu awét, SGS sertipikat gas-angkat, 360 ° kabayang gulir bisu, kokoh beurat-tugas base pikeun stabilitas hébat sarta mobilitas, kitu ogé kapasitas beban nepi ka 150kg (330lbs).
  • Majelis Gampang & Jasa Saatos Penjualan.Parentah anu lengkep sareng dibere alat-alat pamasangan anu diperyogikeun, biasana peryogi UNDER 20 mnt kanggo ngumpul.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami