Korsi kaulinan haté, Kursi Balap Kantor Deui Ergonomic

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • [Korsi Kaulinan Profesional] Korsi kaulinan tonggong Funuo didedikasikeun pikeun ngajantenkeun pangalaman kaulinan profésional sareng nyaman pikeun pamaén pro, headrest adjustable sareng bantal lumbar ngabantosan santai sirah sareng cangkéng, ngamungkinkeun anjeun langkung difokuskeun kana pertandingan.
  • [Korsi Komputer Ergonomis]Korsi kaulinan komputer ergonomis didamel tina kulit premium, kacenderungan 90-135 derajat tiasa gampang pas kana kurva awak, sandaran tangan tiasa disaluyukeun luhur sareng ka handap 8cm pikeun santai leungeun anjeun.korsi kantor komputer ieu sampurna pikeun sare sanggeus lila digawé.
  • [Korsi Balap Berkualitas Tinggi] Korsi korsi kaulinan kulit premium ieu didamel tina busa énggal sareng moal ambruk saatos linggih jangka panjang, komo korsi tiasa disaluyukeun luhur sareng ka handap 10cm, Angkat gas tina korsi kaulinan vidéo nyaéta Disertipikasi BIFMA / SGS, sasis anu kuat ngajantenkeun korsi balap langkung aman.Kamampuh beurat maksimum: 135kg.
  • [Korsi Kantor Silent]Korsi kaulinan kantor kami nganggo roda nilon jempé, anu tiasa muterkeun 360 °, mastikeun yén moal aya tanda hideung atanapi goresan dina permukaan naon waé.Roda gulung mulus tur quietly, nu bisa ngajaga anjeun tina noise salila karya jeung kaulinan.
  • INSTALASI JEUNG LAYANAN AFTER-PENJUALAN Alus: Kami nyayogikeun pitunjuk pamasangan anu lengkep pikeun mastikeun pamasangan gancang anjeun, Anu teu sugema sareng produk kami, mangga ngahubungi kami heula, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun masalah anjeun.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami