Anji Funuo kaulinan Kursi, High Balik Balap PC Komputer Meja Kantor Kursi Swivel Ergonomic Eksekutif Kursi Kulit jeung Footrest.

Katerangan pondok:

modél NO.: NV-9277

Ngaran modél: Kursi kaulinan Anji Funuo, High Balik Balap PC Komputer Meja Kantor Kursi Swivel Ergonomic Eksekutif Kursi Kulit jeung Footrest.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Desain Ergonomis- Korsi kaulinan Racer didamel tina kulit PU anu awét luhur kalayan headrest anu tiasa dicabut sareng bantal lumbar.Mibanda backrest tinggi nu ensures alignment ditangtoskeun jeung rojongan pikeun tonggong anjeun sarta beuheung.
Ningkatkeun Vérsi–Sérah sirah anu nyaman sareng bantal lumbar.360 Derajat Swivel, tiasa ngagolér sapertos ranjang. Dirancang sacara érgonomis pikeun kanyamanan pikeun jalma anu damel di meja kanggo waktos anu lami.
Konfigurasi ningkatkeun–angkat gas Kelas-3 diverifikasi ku SGS, awét, dipercaya sareng ngadukung dugi ka 300lbs. Kulit PU kualitas luhur kalayan pigura logam, ogé sandaran tangan anu nyaman, korsi nawiskeun stabilitas anu saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami