Korsi kaulinan gélo, 500 juta rumaja hoyong éta, nyiptakeun pasar ratusan milyaran!

Teu disangka, korsi kaulinan geus exploded. Penjualan sakabéh kategori ngaleuwihan 200%. Sajaba ti éta, Anji, kota leutik dimana korsi kaulinan dihasilkeun, diékspor korsi kaulinan luar negeri salila sataun.Kusabab kualitas padet maranéhanana, aranjeunna deeply dipikacinta ku konsumén asing.
Kami, Nova, dianggap salaku top 10 dina industri produsén korsi kaulinan.

Sababaraha praktisi nunjuk kaluar yén laju penetrasi ayeuna korsi kaulinan pisan low, kalawan 500 juta pamaén kaulinan sakuliah nagara, dulur hayang korsi kaulinan.

Daya belanja grup rumaja e-olahraga ieu kuat teuing, sabenerna ngarojong ratusan miliar lagu anyar!

E-olahraga panas, sarta korsi e-olahraga téh downwind

Dina 7 Nopémber, tim e-olahraga Cina EDG meunang Liga Legenda S11 Global Finals.Balik 1 milyar pintonan, éta téh mangrupa ngembangkeun hébat sakabéh industri e-olahraga.

Kusabab 2003, nalika Administrasi Umum Olahraga Nagara didaptarkeun e-olahraga salaku acara olahraga resmi ka-99, e-olahraga Cina parantos ngalaman pamekaran anu panjang sareng tortuous.

Nepi ka taun 2018, dina Asian Games Jakarta, e-sports kacatet salaku item pagelaran pikeun kahiji kalina, timnas Cina meunang dua kajuaraan, sarta e-sports sagemblengna kaluar tina bunderan sarta jadi topik diskusi dina mainstream. masarakat.

Data nunjukkeun yén saprak 2020, pasar e-olahraga domestik parantos ningkat gancang.Laju pertumbuhan pasar kaulinan e-olahraga mobile waé parantos ngahontal 36,8%, sedengkeun tingkat kamekaran pasar ékologis e-olahraga parantos ngahontal 45,2%.Skala pangguna e-olahraga di sakumna industri parantos ngahontal 500 juta.

E-olahraga anu beuki panas ngajadikeun urang teu tiasa malire poténsi pangembanganana.

Numutkeun statistik, ukuran pasar sakabéh e-olahraga Cina di 2020 bakal ngadeukeutan 150 milyar yuan.Sarta eta geus spawned ngembangkeun loba industri hilir.Sapertos hotél e-olahraga, korsi e-olahraga, alat periferal e-olahraga, tempat e-olahraga.

Malah IKEA parantos ngaluncurkeun solusi kamar e-olahraga sadayana pikeun ngagentos ruangan diajar tradisional.

Wabah, dianggap salaku scourge, ogé geus mawa péngkolan kaduga pikeun ngembangkeun industri e-olahraga.

Diwates ku partisi rohangan fisik, kalolobaan jalma nyéépkeun waktos langkung seueur di bumi sareng nyéépkeun waktos linggih langkung lami.Alami, maén kaulinan sareng ningali kaulinan langsung parantos janten hiburan sareng hiburan anu penting.

Statistik nunjukkeun yén di antara pangguna e-sports Cina di 2021, proporsi pangguna e-sports anu maénkeun 11-20 jam saminggu rata-rata pangluhurna, ngahontal 34,5%.Dina hal ningali acara e-olahraga, 64,7% pangguna e-olahraga rata-rata nonton unggal bulan Langkung ti 10 jam.

Sapertos waktos kaulinan anu panjang parantos nyayogikeun paménta anu ageung pikeun pamekaran produsén korsi kaulinan hilir.

Sanajan kitu, korsi kaulinan asalna dilengkepan pikeun pamaén kaulinan profésional sarta pamaén hardcore.Ieu tiasa masihan aranjeunna pangalaman kaulinan anu nyaman sareng stabil, bari ngirangan kacapean sareng ningkatkeun kamampuan kaulinan.Pamaén biasa umumna henteu ngagaleuh.

Tapi kalayan tampilan rupa acara kaulinan sarta jangkar kaulinan, kitu ogé ngembangkeun industri korsi kaulinan, gamers biasa geus dimimitian tumuwuh korsi kaulinan jukut dina haté maranéhanana.Paménta pikeun sakabéh industri korsi kaulinan bisa disebutkeun meunang lega tur lega

Cai anu ngalir di hulu terus ngagolér, industri hilir bisa mekar.

Tina sudut pandang ieu, popularitas korsi e-olahraga teu tiasa dipisahkeun tina popularitas e-olahraga, sumawona dorongan wabah.

pamaké éta pisan ngora jeung korsi kaulinan pisan individu

Salian ti beuki loba jalma anu maénkeun kaulinan, jalma anu maénkeun kaulinan ogé pohara ngora, nu ogé brings kasempetan pikeun ngembangkeun korsi e-olahraga.

Numutkeun statistik tina "Laporan Panaliti Industri E-olahraga Cina 2021" dikaluarkeun ku iResearch, 68.3% pangguna e-olahraga Cina lalaki, sareng generasi Z pasca-95 nyababkeun langkung ti satengah populasi, anu hartosna The industri e-olahraga pisan dinamis, sarta tren konsumsi pamaké ogé leuwih diversified.

Teras industri e-olahraga sareng lalaki salaku pasar konsumen utama sacara alami bakal naék ngaliwatan gelombang konsumsi lalaki ieu.

Pikeun tujuan ieu, padagang korsi e-olahraga parantos ngaluncurkeun seueur produk anu dipersonalisasi pikeun nyumponan kabutuhan konsumen nonoman dina jaman Z.

korsi e-olahraga umum lolobana dumasar kana korsi LIPI di supercars jeung mobil balap, kalawan kulit warni tur hampang busa kandel, sarta rojongan siku pakait, ku kituna pamakéna bisa kasampak nyaman tur diuk turun.Sreg.

Sareng upami anjeun hoyong anu langkung keren, anjeun ogé tiasa nambihan lampu RGB, ngadukung éditan gerak khusus, supados korsi kaulinan anjeun bersinar ti luar ka jero, sareng anjeun tiasa ngaropea roman anjeun sorangan.


waktos pos: Aug-05-2021