Korsi e-olahraga ganda sabelas hurung: penjualan naék 300%, sareng pasar tukangeunana ageung

Double Sabelas taun ieu, upami anjeun hoyong ngobrol ngeunaan produk paling kaduga "panas", anjeun kudu nyebut korsi kaulinan.

Paningkatan dina meuli korsi e-olahraga teu bisa dipisahkeun tina wabah demam e-olahraga dina taun panganyarna;di sisi séjén, éta teu bisa dipisahkeun tina ngabalukarkeun wabah.Linggih di bumi kanggo waktos anu lami ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun kanyamanan produk korsi.

Kanaékan beuli korsi kaulinan teu bisa dipisahkeun tina ledakan demam kaulinan dina taun panganyarna.

Naha anjeun terang ngeunaan e-olahraga atanapi henteu, anjeun terang yén éta populer, khususna saatos layar "EDG Niu X" digesek ku bunderan babaturan anyar-anyar ieu.Isuk-isuk 7 Nopémber, dina final global "Liga Legenda" 2021, tim EDG ti China ngéléhkeun tim Korea DK 3: 2 pikeun meunang juara.Kameunangan EDG gancang ngabeledugkeun Internét.Di mata netizen, ieu ngandung harti yén e-olahraga ditarima ku nilai mainstream, ngajadikeun jalma ngora anu resep kaulinan bungah.

Balik popularitas, industri korsi kaulinan ogé pinuh ku masalah.korsi kaulinan domestik lolobana usaha leutik sarta sedeng-ukuran, kalawan R & investasi D low, hasilna kualitas produk low.Salaku tambahan, perusahaan kakurangan inovasi, sareng desain sareng penampilan produk sami.Sababaraha analis yakin yén "pausahaan anu hoyong nembus status quo sareng ningkatkeun pangsa pasar kedah langkung investasi dina desain sareng pamekaran korsi kaulinan pikeun ningkatkeun pangalaman konsumen." Ieu mangrupikeun tren pangembangan perusahaan urang anu investasi 20% tina kauntungan kana inovasi desain anyar dina 2022.

Ku 2023, pamaén e-olahraga global bakal ngaleuwihan 2 milyar, sareng Cina bakal janten nagara panggedéna sareng daérah pasar.Ieu ngandung harti yén merek korsi e-olahraga domestik masih gaduh seueur rohangan pikeun tampilan.


waktos pos: Aug-05-2021