Korsi kaulinan tiasa ngeusian pasar anu ageung antara korsi ergonomis sareng korsi kantor.Kuring pribadi mikir yén waktu jeung tempat katuhu téh indispensable

1. Kadang-kadang, syarat urang Cina pikeun korsi beuki nambahan.

jati tradisional Cina teu nyaman mun nyarita.Nalika urang ngora, urang diuk dina stools kai, stools tinggi, bangku, korsi jeung backrests, atawa korsi rotan kalawan 2 cushions.

Aya anu nyebatkeun yén dina sofa, nalika kuring ngora, kuring damel PR.Sabaraha jalma linggih dina sofa?Jangkungna sareng desain sigana henteu pas teuing.

Seuseueurna urang gaduh kaayaan ékonomi umum di bumi nalika urang ngora sareng jati tradisional henteu manusiawi.Pikeun lila, lolobana urang Cina teu boga pamanggih naha korsi téh alus atawa henteu.

Teu dugi ka post-80s sareng post-90s aranjeunna lebet kana masarakat sareng ngamimitian ngadamel artos.Aranjeunna gaduh syarat pikeun hirup.Kuring nempo hiji korsi e-olahraga nu bit leuwih mahal, tapi leuwih nyaman diuk dina ti korsi kantor, sarta ngabogaan wangun alus-pilari.Wanci korsi.

2. Posisi geografis, korsi e-olahraga ieu nimukeun di Cina, sarta teu leupas tina cinta nonoman Cina pikeun e-olahraga.

korsi e-olahraga, salaku salah sahiji produk tersukses di industri periferal e-olahraga, urang ngalakukeun e-olahraga jalma mudahan yén leuwih hadé, urang bisa mantuan aranjeunna nyieun duit, pamaké bisa meunang produk hadé, sarta maranéhna ogé bisa. Masihan deui ka industri e-olahraga.

Ieu ékologi industri e-olahraga nu kudu bener jadi diwanohkeun, tinimbang ngaduruk loba duit dina sababaraha data falsified.

Kamakmuran industri teu tiasa ditinggalkeun iraha waé, khususna dina période khusus tekanan politik sareng wabah asing ieu.


waktos pos: Aug-05-2021