Kursi Kaulinan Ergonomis Kursi Game Komputer Kursi Kantor Balap Fungsional Kursi Gamer Balik Tinggi sareng Headrest sareng Rojongan Lumbar

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

  • [TINGKAT KORSI LAYAR]: Anjeun tiasa nyaluyukeun korsi dina rentang jangkungna 46cm / 18 "-56cm / 22" pikeun nampung jalma tina umur sareng jangkung anu béda.Sandaran anu fleksibel bakal masihan anjeun pilihan condong balik 180 derajat.Armrests lemes nawiskeun kanyamanan tambahan.
  • [BAHAN DIPILIH]: Korsi tugas anu dipercaya ieu utamana diwangun ku panutup kulit faux premium, padding busa & sutra floss sareng bagian beusi padet pikeun ngahasilkeun stabilitas sareng daya tahan anu saé.Éta sanggup nepi ka 150kg / 330.7lb pikeun kaamanan anjeun sareng panggunaan jangka panjang.Kulit faux premium nyiptakeun tékstur anu mulus sareng teguh, gaduh ciri tahan cai, gampang beresih sareng tahan deformasi.
  • [KORSI GAME ERGONOMIC]: Kalayan korsi anu tiasa disaluyukeun dina rentang jangkungna anu nyaman, éta gaduh sandaran santai, sandaran sirah santai sareng dukungan lumbar anu saé pikeun ningkatkeun tingkat pangalaman linggih.Cushion headrest dilapis ku floss sutra ultrasoft, sedengkeun bantal sandaran dieusi busa dénsitas luhur pikeun mastikeun lumbar sareng tonggong anjeun didukung.
  • [SWIVEL RACING CHAIR]: Kalayan 5 kastor roda multidirectional, éta tiasa mindahkeun anjeun tina tugas ka tugas di sekitar tempat kerja anjeun.Casters jempé ieu didamel tina bahan awét anu ngajagi lantai tina goresan.Anjeun bakal resep kana ningkat kaulinan/garap genah sareng efisiensi salami waktos anu panjang pikeun kantor komputer atanapi PR.
  • [KORSI RECLINING ADJUSTABLE]: Gaya balap luhur deui tiasa disaluyukeun tina 90-180 °.Pamaké tiasa nyaluyukeun sudut anu dipikahoyong sareng posisi linggih anu leres.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami